Voor Heat and Control zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers!

Heat and Control is een fabrikant van toonaangevende apparatuur binnen de food en non-food industrie. Zij produceren deze machines voor een steeds groter wordende en diverse groep van afnemers. Naast de nieuwste technologie en de hoogste kwaliteit van apparatuur voor verwerking, productbehandeling, verpakking en inspectie, streven zij ernaar om de beste service in de branche te bieden zowel voor als na de verkoop. Een breed scala aan producten en tientallen jaren ervaring geven Heat and Control de unieke mogelijkheid om binnen hun branche één machine voor één lijn te leveren of om verschillende componenten in een compleet systeem te integreren.

Gesteund door een wereldwijde organisatie met ruim 1500 medewerkers, zijn we in Lelystad met een klein team verantwoordelijk voor verkoop en service in Nederland, België, de Duitstalige landen, Oost-Europa en Rusland. De mensen in de organisatie zitten niet stil, waardoor het bedrijf continu in ontwikkeling is, wat zorgt voor een gezonde groei.

Heat and Control maakt apparatuur welke dag en nacht werkt, over de hele wereld. Of de klant nu één machine of een complete lijn nodig heeft, Heat and Control ontwerpt en bouwt het. Nieuwsgierig welke machines Heat and Control bouwt? Check dan onze website http://www.heatandcontrol.com/ of ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/user/heatncontrol/videos

Als onderdeel van de activiteiten van ons kantoor in Lelystad zijn wij dealer van CEIA-metaaldetectiesystemen welke we met name in de food industrie leveren aan onze klanten in de Benelux.  Nieuwsgierig welke machines CEIA bouwt? Check dan onze website http://www.multispectrum.nl/.

Vacatures

Open sollicitatie Heat and Control

Mocht uw gewenste vacature er niet bij zitten en heeft u interesse in een functie bij Heat and Control, dan ontvangen wij graag een open sollicitatie om u daarbij te supporten. Naar verwachting zullen er meer vacatures vacant komen.