Vacature Applicatiebeheerder Noordoostpolder

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Ben je analytisch sterk, klantgericht en accuraat met het controleren van applicaties en op zoek naar een nieuwe baan als Applicatiebeheerder? Bekijk de openstaande vacatures Applicatiebeheerder in Noordoostpolder!

Vacatures Applicatiebeheerder Noordoostpolder

Potentiële werkgevers voor een Applicatiebeheerder rondom Noordoostpolder

Meer potentiële werkgevers vind je door je zoekgebied te vergroten. Vind je het geen probleem om niet in de Noordoostpolder, maar in de omgeving van de Noordoostpolder te werken? Kijk dan ook naar alle openstaande Applicatiebeheer vacatures in de volgende plaatsen: Almere, Dronten, Urk, Harderwijk, Zeewolde, Enkhuizen, Noordoostpolder en Lelystad.

Het sollicitatieproces

Nadat je op een van de vacatures Applicatiebeheer in de Noordoostpolder hebt gesolliciteerd, nemen we je sollicitatie in behandeling. We streven ernaar binnen enkele dagen na je sollicitatie contact met je op te nemen. Nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek? Dan heb je eerst een gesprek met een van onze consultants. Wanneer we na het gesprek een goede match zien tussen jou en de potentiële werkgever, dan stellen we je graag aan de werkgever voor.

Heb je nog vragen over het sollicitatieproces of een van de openstaande vacatures? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons.

Wat doet een Applicatiebeheerder?

Een Applicatiebeheerder zorgt ervoor dat een applicatie en/of informatiesysteem naar behoren werkt, door de applicatie te onderhouden en de gebruiksvriendelijkheid ervan te verbeteren. Een Applicatiebeheerder dient snel te kunnen anticiperen op eventuele problemen met de applicatie of het systeem. Daarnaast heeft een applicatiebeheerder veelvuldig contact met de gebruiker van de applicaties. Als applicatiebeheerder kun je je specialiseren als bijvoorbeeld Functioneel Applicatiebeheerder of Technisch Applicatiebeheerder.

In welke sector kan een Applicatiebeheerder werken?

Een Applicatiebeheerder is erg gewild bij bedrijven waar ICT een grote rol speelt. Als Applicatiebeheerder kun je werken bij elk type bedrijf, in iedere sector.

Welke taken voert een Applicatiebeheerder uit?

De precieze invulling van de rol ziet er bij elk bedrijf net iets anders uit, toch gaat een Applicatiebeheerder over het algemeen aan de slag met de volgende taken:

  • Het controleren en onderhouden van applicaties en informatiesystemen.
  • Op de hoogte zijn van technische ontwikkelingen en hier, indien mogelijk, op inspelen.
  • Het opstellen van gebruikershandleidingen.
  • Het documenteren van aanpassingen en updates aan de applicatie(s).
  • Het adviseren over en het bespreken van wijzigingsvoorstellen voor applicaties.
  • Communiceren met de gebruikers en leveranciers over problemen, functionaliteiten en prestaties van de applicatie(s).
  • Capaciteitsbeheer.

Wat is het salaris van een Applicatiebeheerder?

Het salaris van een Applicatiebeheerder varieert tussen de € 1600,- en de € 4220,- bruto per maand. In de meeste vacatures wordt gevraagd naar een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de richting van ICT, Informatica of Communicatiesystemen. Het salaris is onder andere afhankelijk van je opleidingsniveau, je ervaring en de cao van het bedrijf.

Vragen of hulp nodig?

Kom je ergens niet helemaal uit? Aarzel dan niet en neem contact met ons op door te bellen, mailen of een WhatsAppbericht te sturen. We zijn op iedere dag van de week en op elk tijdstip bereikbaar. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen!