[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

HR Quickscan / Plan van Aanpak

[dt_gap height=”10″ /]Personeel vormt de motor van elke organisatie. Heeft uw organisatie de beste balans tussen personeel, werkaanbod en ambities?

De Burger Support HR Quickscan / Plan van Aanpak is vrijblijvend en kosteloos. Het is een persoonlijk gesprek met een van onze ervaren HR Adviseurs. Hij of zij bespreekt met u de HR-situatie in uw organisatie aan de hand van objectieve criteria.

Thema’s die daarbij aan de orde komen zijn:

[dt_list style=”1″ bullet_position=”middle” dividers=”true”][dt_list_item image=””]personeelskosten;[/dt_list_item][dt_list_item image=””]automatisering in HR;[/dt_list_item][dt_list_item image=””]verloop en verzuim;[/dt_list_item][dt_list_item image=””]loopbaanontwikkeling;[/dt_list_item][dt_list_item image=””]arbeidsproductiviteit;[/dt_list_item][dt_list_item image=””]het werven, binden en boeien van goed personeel;[/dt_list_item][dt_list_item image=””]en andere thema’s die voor u van belang zijn.[/dt_list_item][/dt_list]

Deze nulmeting geeft inzicht in zowel de cijfermatige als de organisatorische staat van uw personeelsbeleid en laat zien waar verbeteringen mogelijk zijn. Zo houdt u uw organisatie slagvaardig en toekomstbestendig.

Contact
Bel (0320) 23 29 23 of neem contact op via onderstaand formulier.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”]

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
[/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]HRM quickscan[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]